Erhverv

Hvorfor skal du vælge Floor Room som din samarbejdspartner?

Netop dét spørgsmål stiller vi os selv dagligt, og netop dét spørgsmål holder fast i svaret..

- Fordi vi hele tiden fokuserer på at gøre en betydningsfuld forskel for dig og dine projekter.
Ved kontinuerlig fokus på at optimere vores arbejdsprocesser, kvaliteten i alt hvad vi laver og dagligt bestræber os på at besvare dette enkle og meget betydningsfulde spørgsmål, er vi i dag en stærk organisation som sælger kvalitet målt i kvadratmeter..

 

Se vores 3D showroom

Projektafdeling - Entrepriser og Boligbyggerier

Benjamin Bakkegaard er Projektleder og ansvarlig for vores projekter indenfor boligbyggeri. Læs mere om hvordan dette skaber værdi for dig og dine projekter

Læs mere

Gulventrepriser - Eksisterende bygninger

Steffen Jensen er ansvarlig for salg til Butikker, Hoteller, Ejendomsrenovering, og Skoler. Læs mere om hvordan dette skaber værdi for dig og dine projekter

Læs mere

Samarbejde og kontraktbaseret salg

Anders Christensen er ansvarlig for samarbejdet med vores erhvervskunder, hvor behovet afstemmes og samarbejdet tilpasses. Læs mere om hvordan dette skaber værdi for dig og dine projekter.

Læs mere

Professionel projektstyring

Målt i kvadratmeter..

Vi tilbyder vores kompetencer i separate Teams, så du oplever tilpassede kompetencer og løsninger efter dit behov som erhvervskunde.

  • Boligbyggerier
  • Entrepriser- og husfirmaer

Benjamin Bakkegård

Projektleder

Steffen Jensen

Projektchef - RETAIL

Anders Christensen

Samhandel- og kontraktsalg

Benjamin Bakkegård

Hos floor room har vi en separat afdeling, som varetager større projekter indenfor boligbyggeri, samt rammeaftaler med husfirmaer.

Her møder du Benjamin Bakkegaard, som råder over 9 medarbejdere der alle har stor erfaring med gulve- og undergulvsløsninger
Endvidere har vi fire faste samarbejdspartnere, som alle er skolet nøje i vores kultur, procedurer og kvalitetskrav. Således indgår disse effektivt i det daglige team efter behov. Dette giver vores projekter en vis fleksibilitet og sikrer at ingen opgave bliver for stor for vores team.

Med vores direkte samhandel med de førende europæiske fabrikker, kan vi naturligvis forsyne vore kunder med konkurrencedygtige priser, men det har også sin fordel når det kommer til handlekraft i form af løsningsforslag, reklamationsbehandlinger, og generel support på projekterne.

Steffen Jensen

Steffen Jensen og hans team arbejder primært med vore kunder i RETAILsegmentet, og med hele Skandinavien som hjemmebane.

Endvidere varetager Steffen Jensen også vore kunder med ejendomme, samt hoteller. Disse kundetyper har nemlig lignende behov for sparring når det kommer til gulve. Der er oftest tale om eksisterende bygninger, hvorpå der skal arbejdes videre med kundens ønske om nye gulve. Dette kræver en specialist, som kan tilbyde professionelle løsningsforslag fra gang til gang, baseret på undergulvenes beskaffenhed, kundens behov for slidstyrke og design, samt et erfaren overblik i processen.

Derfor vælger vi at servicere vores erhvervskunder indenfor disse to segmenter, i et separat team som har fokus på kunden og det enkelte projekts behov.

Anders Christensen

Hos floor room udvikler vi vores forretning sammen med vores kunder. Vi tilbyder nemlig tilpassede rammeaftaler, hvor kundens behov for service, løsninger, arbejds- og leveringsprocesser etc. nøje konkretiseres og varetages således i et separat setup i tæt samarbejde med involverede leverandører og producenter.

Her møder du Anders Christensen, som også er ansvarlig for vore leverandøraftaler, så du oplever helt tæt dialog med Anders og vore særke leverandører til fordel for at kunne optimere din forretning eller dit projekt med en fast aftale hos floor room.